Cégünkről

A Quality Line Training Center Kft. viszi tovább a jól csengő Quality Line nevet, mely nagy hagyományokkal rendelkezett a IRCA vezető auditor képzések terén. Minőségirányítási képzések a vállalat oktatási struktúráját színesítik. 

Munkatársaink felsőfokú végzettséggel rendelkező minőségirányítási, környezetirányítási, műszaki, gazdasági, informatikai és jogi képzettségű szakemberek, akik több éve dolgoznak tanácsadási, oktatási területen. Korszerű vállalkozási ismeretek oktatását végezzük, minőségirányítási és környezetvédelmi fórumokon általános és speciális minőség-, környezetközpontú-, információbiztonsági irányítási rendszerekkel kapcsolatos témákról tartunk előadásokat, és publikációs tevékenységet is folytatunk.

Cégünk számára már alapítása óta nyilvánvaló, hogy a rendszeres oktatás és képzés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a munkaadók és munkavállalók lépést tudjanak tartani a folyamatosan változó technikai-technológiai folyamatokkal, új kihívásokkal.

Célunk az egyén képességeinek fejlesztése, foglalkoztatási esélyeinek növelése, valamint ezzel az esélyegyenlőség megteremtése.

Ennek érdekében olyan, a napi munka során a gyakorlatban használható ismereteket adunk át, amelyek lehetővé teszik a hallgatók egyéni fejlődésüket és ezen keresztül munkahelyük jobbá, eredményesebbé válását.

A változó piaci körülményekhez igazodva alakítjuk, fejlesztjük főbb tevékenységeinket.