Rólunk

1116 Budapest, Fehérvári út 132-144
Hétfő - Péntek 8 -16 óráig
+36-30-361-11-71

CÉGÜNK BEMUTATÁSA

A Quality Line Kft. a Qualiprod Kft. jogutódjaként 2001-ben alakult tanácsadói tevékenységre és korszerű vállalkozási ismeretek oktatására. 2019-ben a két tevékenység különvált és az oktatási üzletrész új tulajdonosi körhöz került. Régi kollégák, korábban megszokott képzések természetesen továbbra is a vállalat oktatási struktúráját színesíti.

Munkatársaink felsőfokú végzettséggel rendelkező minőségirányítási, környezetirányítási, műszaki, gazdasági, informatikai és jogi képzettségű szakemberek, akik több éve dolgoznak tanácsadási, oktatási területen. Korszerű vállalkozási ismeretek oktatását végezzük, minőségirányítási és környezetvédelmi fórumokon általános és speciális minőség-, környezetközpontú-, információbiztonsági irányítási rendszerekkel kapcsolatos témákról tartunk előadásokat, és publikációs tevékenységet is folytatunk.

Cégünk számára már alapítása óta nyilvánvaló, hogy a rendszeres oktatás és képzés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a munkaadók és munkavállalók lépést tudjanak tartani a folyamatosan változó technikai-technológiai folyamatokkal, új kihívásokkal.

Célunk az egyén képességeinek fejlesztése, foglalkoztatási esélyeinek növelése, valamint ezzel az esélyegyenlőség megteremtése.

Ennek érdekében olyan, a napi munka során a gyakorlatban használható ismereteket adunk át, amelyek lehetővé teszik a hallgatók egyéni fejlődésüket és ezen keresztül munkahelyük jobbá, eredményesebbé válását.

A változó piaci körülményekhez igazodva alakítjuk, fejlesztjük főbb tevékenységeinket. 

Tanusítványaink

Tekintse meg a hosszú évek alatt megszerzett tanusítványainkat.

EOQ MNB Minőségért 2005 Kitüntetés

Kattintson a címre a megtekintéshez

EOQ MNB 55.EOQ Minőségügyi világkongresszus

Kattintson a címre a megtekintéshez

Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) tagság 2014-2015

Kattintson a címre a megtekintéshez

IRCA LEAD AUDITOR OHSAS 18001

Kattintson a címre a megtekintéshez

IRCA LEAD AUDITOR ISO 9001:2015

Kattintson a címre a megtekintéshez

IRCA LEAD AUDITOR ISO 14001:2015

Kattintson a címre a megtekintéshez

Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) tagság 2013-2014

Kattintson a címre a megtekintéshez

EOQ MNB 45 éves jubileumi emléklap

Kattintson a címre a megtekintéshez

Adatvédelmi tájékoztató.

Kattintson a címre a megtekintéshez

EFQM Oktató Toldi Sándor

Kattintson a címre a megtekintéshez

Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) tagság 2015-2016

Kattintson a címre a megtekintéshez

Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) tagság 2018-2019

Kattintson a címre a megtekintéshez

Munkatársaink

A hosszú évek alatt számtalan kollegával volt szerencsénk megismerkedni. Tekintsék meg őket.
Haiman Péterné
A Quality Line Tanácsadó és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. Könnyűipari mérnök, minőségbiztosítási szakmérnök. Egyike a hazai Átfogó Minőségvezetési Rendszer első kiképzett harminc tanácsadójának. Több mint húsz éve foglalkozik minőségbiztosítási rendszerek kialakításával és bevezetésével. A TQM hazai alkalmazásának egyik irányítója, a nemzeti minőségvezetési rendszer országos beindításának vezetője. 1996-ban vezetői menedzsment továbbképzésen vett részt Japánban. Sikeresen végezte el az IRCA által regisztrált vezető auditor-képző, valamint a KIR vezető auditor tanfolyamaot. 2001. decemberében munkája elismeréseként IIASA-SHIBA-oklevelet kapott. Az EOQ MNB Hat szigma szakbizottság társelnöke. A Minőségügyi Tanácsadók Szövetsége Felvételi Bizottságának elnöke. Minőségügyi területen végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként 2005-ben megkapta az EOQ MNB “Minőségért 2005” kitüntetést. A Minőség és Megbízhatóság szakmai folyóirat szervezőbizottsági tagja és szerzője....
Czinszky Márta

A Quality Line Kft. állandó alvállalkozója. Pedagógus, a Törökbálinti Kísérleti Iskola kutató-fejlesztő tanítója, szaktanácsadója . Több tankönyvet, munkafüzetet, módszertani segédanyagot írt. 1991-től a Qualiprod Kft.-ben, illetve 2001-től a Quality Line kft-ben szervezi és koordinálja az oktatási projekteket.

Fekete Ágnes

A Quality Line Kft. állandó alvállalkozója. A bajai Eötvös József Főiskola Műszaki Fakultásán végzett építőmérnök, szakmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte meg környezetvédelmi menedzser szakirányon. Német és angol alapfokú nyelvtudással rendelkezik. Végzett környezetvédelmi (EARA) és vezető auditor (IRCA). 2001-től foglalkozik minőség és környezetirányítási, valamint munkahelyi egészségvédelmi rendszerek bevezetésével; ill. a vezetőauditori és a belső auditori képzések oktatója.

Kuris Zsuzsanna
Toldi Sándor
Tamás Ildikó
A Quality Line Kft. állandó alvállalkozója. Vegyészmérnök, minőségirányítási rendszermenedzser (EOQ). Nagy gyakorlattal rendelkezik minőség és környezetirányítási rendszer felkészítői munkában. Tanúsítási vezető auditor. EMAS, minőség és környezetirányítási vezető auditor vizsgával rendelkezik. Rendszeresen oktat a belső-illetve vezető auditor tanfolyamokon.
Járfás Tamás László

A Quality Line Kft. állandó alvállalkozója. Informatikus Mérnök, Minőségirányítási szakmérnök. 18 év gyakorlattal rendelkezik az Autóiparban, ezen ágazat specifikus szabványok és minőségtechnikák oktatásával is foglalkozik. Első, második, harmadik feles ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 auditor, első második feles VDA 6.3 és IATF 16949:2016 auditor. Kollégánk, IRCA ISO 9001:2015 és IRCA ISO 14001:2015 vezető auditori képzettséggel is rendelkezik.